Hyundai I 10 1.0i i-Motion

€ 9.750,-

Bouwjaar 18-06-2018
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 29.382 km
Deuren 5
Kenteken PX-363-R Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 49 kW (67 pk)

Algemeen

Bouwjaar 18-06-2018
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 29.382 km
Deuren 5
Kenteken PX-363-R Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 49 kW (67 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam AutoFirst Rietman Hengelo
Contactpersoon Rik
Adres Slotsteeg 18
Postcode 7255 LH
Plaats Hengelo Gld
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 462779 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autofirst-rietmanhengelo.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • boordcomputer
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • metallic lak
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Deze prachtige Hyundai i10 1.0i i-Motion uit 2018 is een fantastische hatchback die voorzien is van alle gemakken die je zoekt in een auto. Met slechts 29.382 kilometer op de teller, is deze auto een betrouwbare metgezel voor al jouw reizen en avonturen. De kleur van deze parel is elegant zwart, gecombineerd met een metallic laklaag die zorgt voor een extra vleugje klasse.

Eén van de belangrijkste features van deze Hyundai is de airconditioning. Tijdens warme zomerdagen zorgt de airco ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de auto. Daarnaast beschikt de i10 over een handige boordcomputer die je op de hoogte houdt van belangrijke informatie over je rit, zoals brandstofverbruik en buitentemperatuur.

Het gemak van centrale vergrendeling met afstandsbediening zorgt ervoor dat je met een druk op de knop alle deuren van de auto vergrendelt of ontgrendelt. De elektrische ramen aan de voorzijde maken het bedienen van de ramen een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met handmatig draaien aan een slinger, maar simpelweg met één druk op de knop het raam openen of sluiten.

Veiligheid staat voorop in deze Hyundai i10. Met een alarmklasse 1 (startblokkering) ben je ervan verzekerd dat je auto goed beveiligd is tegen ongewenste indringers. Daarnaast zorgt de stuurbekrachtiging voor een prettige rijervaring, vooral bij het maken van scherpe bochten of inparkeren.

Voor gezinnen met jonge kinderen is de aanwezigheid van Isofix-voorbereiding een groot pluspunt. Hiermee kun je eenvoudig en veilig kinderzitjes in de auto bevestigen. De onderhoudsvrije distributieketting zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van de distributieriem.

Bij de Hyundai i10 ontvang je maar liefst 2 sleutels en onderhoudsboekjes. Hiermee heb je alle belangrijke documentatie bij de hand en ben je goed voorbereid op eventueel onderhoud of reparaties in de toekomst.

Deze Nederlandse auto is geen import, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en herkomst van de auto. Een betrouwbaar voertuig met een uitstekende reputatie.

Kortom, deze Hyundai i10 1.0i i-Motion uit 2018 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, veilige en betrouwbare auto met alle nodige opties voor een zorgeloze rijervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze geweldige auto!

Afleverpakket Standaard: € 275 (€ 275): Vertrouwd op weg!!
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie; 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, Auto wassen en uitzuigen, Inspectiebeurt, Nieuwe APK keuring, Vloeistof controle, 1/4 volle tankinhoud
Afleverpakket Extra: € 575 (€ 575): Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie; 4 wiel uitlijning controle, 6 maanden Rietman garantie gelijkwaardig aan Bovag garantie, 12 maand Mobiliteitsgarantie, Afleveringspakketten Extra en Compleet zijn niet mogelijk voor auto's met een verkoop prijs onder €4500,- euro of met een km s

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie