Mercedes-Benz SL-Klasse 500 ,European car, only 95000 km, 4 seater, Factory AC, stunning condition

€ 53.750,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 1988
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 95.040 km
Deuren 2
Kenteken MB-92-23 Verzekeren
Kleur Wit Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Mercedes-Benz SL-Klasse 500 ,European car, only 95000 km, 4 seater, Factory AC, stunning condition


€ 53.750,-

Algemeen

Bouwjaar 1988
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 95.040 km
Deuren 2
Kenteken MB-92-23 Verzekeren
Kleur Wit Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Gallery Aaldering
Contactpersoon Nick Aaldering
Adres Arnhemsestraat 47
Postcode 6971 AP
Plaats Brummen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 564055 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.gallery-aaldering.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • lederen bekleding

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Carrosserievorm: Cabriolet
Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Interieurkleur: Donker blauw
Motorrijtuigenbelasting: geen

Witte lak, donkerblauwe lederen bekleding, de meest krachtige motor, een uitzonderlijk goede staat en natuurlijk die magische letter 'SL'. Nou is smaak natuurlijk geheel persoonlijk maar wij vinden dat we hier wel met het perfecte plaatje te maken hebben.

Even terug naar het ontstaan van de R107. De SL W113, beter bekend als de Pagode: je zou hem maar op moeten volgen. Die taak rust op de schouders van de SL van de R107-reeks, die in 1971 op de markt komt. Mercedes-Benz weet het echter voor elkaar te krijgen en presteert het om met de R107 SL één van de langst lopende modelseries de bouwen. 18 jaar is het model in productie, waarbij er ruim 237.000 gebouwd worden. Niet voor niets is de SL zo'n groot succes, het is simpel gezegd zo'n beetje het beste dat op dat moment te koop is. De R107, waarbij de R voor Roadster staat, is ook belangrijk voor de Amerikaanse markt en dus is deze voorzien van allerhande luxe opties om de klant tevreden te kunnen stellen. Dat lukt.

En dat tevredenstellen dat moet ook bij de eigenaren van deze 500 SL meer dan gelukt zijn. De frisse witte lak met de donkerblauwe bekleding was een geliefde combinatie en tegenwoordig, in een tijd waarbij wit tot de meest geliefde autokleuren behoort die er zijn, misschien nog wel meer dan toen. Bovendien is de krachtbron in deze SL alles behalve de instap-motorisering, we hebben hier te maken met de tot de verbeelding sprekende 500-versie, de topuitvoering dus. Met 240 pk is de 500 de meest krachtige uitvoering die verkrijgbaar is. Met zijn mooie, in 90° opgestelde V8 met prachtige klank is er, met 402 Nm, overal meer dan genoeg koppel en vermogen. Soepel, sterk, statig en temperamentvol. Kortom: een alleskunner.

De carrosserie van de Europees geleverde 500 is uitzonderlijk netjes met bijzonder net lakwerk. De lakdiktemeter laat zeer nette waarden zien. Duidend op een zeer professioneel aangebrachte lak, zonder niet zichtbaar prutswerk met veel plamuur. Binnenzijden van portieren en schermen zijn nog voorzien van de eerste lak, duidend op het achterwege van een flink schadeverleden. De uitstraling is daardoor volledig in orde, helemaal in combinatie met de lichtmetalen wielen. Ook alle lijsten, rubbers en details verkeren in een staat die u verwacht als u naar de foto's kijkt. Alles aan deze auto oogt bijzonder fris.

Zo ook het interieur, dat eveneens uitzonderlijk mooi en goed is. Het blauwe leder verkeert in een zeer gezonde staat, iets dat eigenlijk voor alles om u heen geldt, zodra u plaats heeft genomen in deze goed uitgeruste R107. Het dashboard, de deurpanelen, vloerbedekking en alle andere zaken: we kunnen niets vinden dat niet in een topstaat verkeert. De blauwe tapijten zijn onbeschadigd, voelen nog mooi zacht aan en hebben een diepe kleur. Ook het dashboard en de middelconsole zijn uitgevoerd in blauw en

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie