vorige 100 van 5.605 volgende

Volkswagen UP! 1.0 move up BlueM.

€ 6.950,-

Bouwjaar 2015
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 120.180 km
Deuren 5
Kenteken KJ-763-G Verzekeren
Kleur Wit Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 44 kW (60 pk)

Volkswagen UP! 1.0 move up BlueM.


€ 6.950,-

Algemeen

Bouwjaar 2015
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 120.180 km
Deuren 5
Kenteken KJ-763-G Verzekeren
Kleur Wit Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 44 kW (60 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam AutoFirst Rietman Hengelo
Contactpersoon Rik
Adres Slotsteeg 18
Postcode 7255 LH
Plaats Hengelo Gld
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 462779 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autofirst-rietmanhengelo.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • radio/cd speler
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Ben je op zoek naar een betrouwbare en zuinige auto? Dan is deze Volkswagen Up! 1.0 move up! BlueM. uit 2015 wellicht de perfecte keuze voor jou. Met een benzinebrandstof en een vermogen van 60 PK biedt deze compacte hatchback niet alleen efficiënte prestaties, maar ook een stijlvolle uitstraling in het wit met metallic lak.

Deze Volkswagen Up! is uitgerust met een aantal handige opties om jouw rijervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo beschikt de auto over airconditioning om het interieur op de juiste temperatuur te houden, en dankzij het bandenspanningscontrolesysteem ben je altijd tijdig op de hoogte van de conditie van je banden.

Met de centrale vergrendeling met afstandsbediening hoef je niet te sukkelen met het handmatig vergrendelen van de deuren, en de stuurbekrachtiging die afhankelijk is van de snelheid zorgt voor een comfortabele en moeiteloze stuurervaring.

Daarnaast is deze Volkswagen Up! voorzien van een start/stop systeem om brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. Met de bestuurdersstoel die in hoogte verstelbaar is, vind je altijd de perfecte positie achter het stuur.

Deze auto is dealer onderhouden en heeft 120180 kilometer op de teller staan. Dankzij het Isofix systeem kunnen kinderzitjes eenvoudig en veilig worden geïnstalleerd, en met maar liefst 2 sleutels en onderhoudsboekjes ben je verzekerd van een complete historie.

De koplamp LV lijkt dof maar dat is schittering op de foto! koplampen zijn strak!

Kortom, deze nette Volkswagen Up! 1.0 move up! BlueM. uit 2015 biedt alles wat je zoekt in een betrouwbare tweedehands auto. Neem vandaag nog contact op met AutoFirst Rietman Hengelo om deze parel van dichtbij te bekijken en een proefrit te maken. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop bij AutoFirst Rietman Hengelo.

Afleverpakket Standaard: € 275 (€ 275): Vertrouwd op weg!!
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie; 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, Auto wassen en uitzuigen, Inspectiebeurt, Nieuwe APK keuring, Vloeistof controle, 1/4 volle tankinhoud
Afleverpakket Extra: € 575 (€ 575): Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie; 4 wiel uitlijning controle, 6 maanden Rietman garantie gelijkwaardig aan Bovag garantie, 12 maand Mobiliteitsgarantie, Afleveringspakketten Extra en Compleet zijn niet mogelijk voor auto's met een verkoop prijs onder €4500,- euro of met een km stand hoger dan 200.000km., Airco geserviced, Distributieriem vervanging indien nodig binnen 1 jaar en/ of 15.000 km, Nieuwe Apk keuring (minimaal 1 jaar geldig), Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, Volledige reiniging interieur en poetsen, 1/2 volle tankinhoud
Afleverpakket Compleet: € 875 (€ 875): Zorgeloos op weg!!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); 4 wiel uitlijning controle, 12 maanden Bovag garantie, 12 maand Mobiliteitsgarantie, Afleveringspakketten Extra en Compleet zijn niet mogelijk voor auto's met een verkoop prijs onder €4500,- eur

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Volkswagen Up! | Kartoffeln met pizza

Kartoffelen met pizza, dat klinkt als een ongebruikelijke combinatie. Toch is dat de combinatie waarmee Volkswagen de markt voor kleine auto's definitief wil veroveren. Traditioneel zijn het de Italiaanse fabrikanten die meesters zijn in het bouwen van kleine, begeerlijke autootjes. Duitsers bouwen grote, degelijke auto's. De Up moet beide nu combineren: de compacte afmetingen en pittige prestaties van een Italiaan met Duitse degelijkheid.

Autotest | Volkswagen Up! Kartoffeln met pizza

De Volkswagen Up! combineert Duitse degelijkheid en Italiaanse vormgeving. Met de Up! wil VW eindelijk doorbreken in het A-segment en de auto heeft alle kwaliteiten in huis om dat waar te maken.

Plus

  • wendbaar, overzichtelijk en vlot
  • zeer zuinig
  • moderne, bruikbare techniek

Min

  • hoedenplank scharniert niet mee met achterklep
  • trage werking en onhandige bediening navigatiesysteem
  • stuurwiel alleen in hoogte verstelbaar, niet in afstand tot de bestuurder

Conclusie

Kartoffeln (aardappelen) met pizza klinkt misschien als een onsmakelijke combinatie. Duitse degelijkheid in combinatie met Italiaanse flair klinkt heel wat aantrekkelijker en dat is precies wat de Volkswagen Up! biedt. Volkswagens nieuwe instapmodel is door een Italiaan getekend en voelt zich helemaal thuis in druk stadsverkeer.

Dankzij de nuchtere Duitse inbreng is de Up! degelijk gebouwd en is er veel aandacht voor veiligheid en milieuvriendelijkheid. Terwijl Volkswagen zeer succesvol is in bijna alle segmenten van de automarkt, is dat in het laagste segment (met de Lupo en Fox) nooit gelukt. De Up! heeft alles in zich om Volkswagen het succes te brengen dat met de voorgangers uitbleef.

Deel deze advertentie