Knaus

€ 63.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2015
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Algemeen

Bouwjaar 2015
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam De leukste camper
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Rozenbergerweg 1
Postcode 8084 PG
Plaats 't Harde
Provincie Gelderland
Land Nederland
GSM +31 (0)6 - 22576596 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.deleukstecamper.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • boiler
  • douche met cabine
  • fietsenrek
  • luifel
  • toilet (cassette)
  • tv

Bijzonderheden meld een fout

Kom deze Knaus Vansation 600 TI eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte. De verwarmde lucht wordt efficiĆ?nt verspreid via de ringverwarming. Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp, die de lijst van opties en accessoires completeren. Past deze Knaus Vansation 600 TI helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervanging van banden en distributieriem die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Heeft u ook zoveel zin in een prachtige eigen camper? Dan staat deze mooie camper klaar om met u op avontuur te gaan!!! Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van ha

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie